Hovimäki

Hovimäki - aina ensin meille! Nyt myös verkkokauppa!

Hovimäki on pitkän linjan rovaniemeläinen perheyritys, joka on Lallukan perheen omistama. Yritys on perustettu vuonna 1968. Kivijalkamyymälämme sijaitsee Rovaniemellä, eteläkeskuksessa. Valikoimaamme kuuluvat työkalut, työvaatteet ja jalkineet, kodin tuotteet, sisustustuotteet, vapaa-ajan tarvikkeet, koirien ja lintujen ruoat.

Lapissa ja eritoten Rovaniemellä olemme tunnettuja hyvästä palvelusta ja tulitpa meille minkälaisen ongelman kanssa tahansa, pyrimme aina auttamaan Sinua parhaan kykymme mukaan.

Viimeisten vuosien tuomat haasteet laittoivat 55-vuotiaan perheyrityksen kuviot uusiksi ja muutoksen tuulet alkoivat puhaltaa. Vauhtia uusiin kuvioihin laittoi myös nuoremman sukupolven astuminen mukaan yritykseen. Kivijalkamyymälässämme uusiksi meni mm. hyllyjärjestys, myymälän visuaalinen ilme sekä valaistus. Myymälä on valaistu energiatehokkailla LED-valoilla, kuten ajan henkeen kuuluu. Myymäläuudistuksen myllerryksessä saimme valikoimiimme laadukkaat HEIROL:n tuotteet, suurta suosiota herättäneen Maku-brändin osaston sekä humoristiset Paskakaupan mukit.

Kun kivijalkamyymälämme uudistus oli saatu hyvään vauhtiin, aloimme kehittämään omaa verkkokauppaa. Olemme aina kuunnelleet asiakkaidemme toiveita valikoiman suhteen erityisen herkällä korvalla ja sama linja jatkuu tulevaisuudessakin. Verkkokauppa on ollut pitkään asiakkaidemme toiveena, jotta laajaa valikoimaamme pääsisi tutkimaan vaikkapa kotisohvalta. Toivotammekin Sinut lämpimästi tervetulleeksi verkkokauppamme asiakkaaksi! Autamme Sinua mielellämme myös täällä verkkokaupan puolella, joten älä epäröi ottaa yhteyttä, mikäli herää kysymyksiä.

- Hovimaki.fi verkkokauppatiimi

Nordea
Danske Bank
Osuuspankki
Ålandsbank
Handelsbanken
S-pankki
Aktia
POP pankki
Oma S-pankki
Visa
Mastercard
American Express
MobilePay
Paypal
Klarna tili
Klarna lasku