Hovimäki

Toimitustavat

Nouto myymälästä

Tämä toimitustapa on aina ilmainen. Tilaus noudettavissa jopa saman päivän aikana, viimeistään 2 arkipäivän kuluessa.

Matkahuolto

Lähellä-paketti alk. 6,90 €

1. Nouto Matkahuollon pakettiautomaatista: Toimitus valitsemaasi Matkahuollon pakettiautomaattiin pääsääntöisesti 1-2 työpäivän aikana, isoimmissa kaupungeissa myös lauantaisin. Saat ilmoituksen heti, kun pakettisi on noudettavissa. Kuljetus on hiilineutraali.

2. Nouto Matkahuollon palvelupisteestä: Toimitus valitsemaasi Matkahuollon noutopisteeseen, kuten pakettiautomaattiin, Matkahuoltoon, K-Marketiin tai R-kioskiin pääsääntöisesti 1-2 työpäivän aikana, isoimmissa kaupungeissa myös lauantaisin. Saat ilmoituksen heti, kun pakettisi on noudettavissa. Kuljetus on hiilineutraali.

Katso lähin Matkahuollon palvelupiste: https://www.matkahuolto.fi/palvelupisteet

Posti

Postipaketti alk. 7,90 €

1. Nouto Postin pakettiautomaatista: Toimitus valitsemaasi Postin pakettiautomaattiin 1-3 työpäivän aikana. Saat ilmoituksen heti, kun pakettisi on noudettavissa.

2. Nouto Postin palvelupisteestä: Toimitus valitsemaasi Postin noutopisteeseen 1-3 työpäivän aikana. Saat ilmoituksen heti, kun pakettisi on noudettavissa.

Schenker

Paketti alk. 7,90 €

Nouto palvelupisteestä: Toimitus valitsemaasi Schenkerin noutopisteeseen 1-3 työpäivän aikana. Saat ilmoituksen heti, kun pakettisi on noudettavissa.

Nordea
Danske Bank
Osuuspankki
Ålandsbank
Handelsbanken
S-pankki
Aktia
POP pankki
Oma S-pankki
Visa
Mastercard
American Express
MobilePay
Paypal
Klarna tili
Klarna lasku